Contabilitatea manageriala reprezinta procesul de masurare si raportare a informatiilor referitaoare la activitatea economica a unei societati, informatie ce este in interesul managementului atunci cand sunt in faza de planificare ori cand sunt in faza de evaluare a activitatii economice si a performatei acesteia. Uneori contabilitatea manageriala are rolul de control la nivelul operational al activitatii.
Atunci canc planificati – aveti nevoie sa decideti ce produse sau servicii oferiti pe piata si unde si cum le puteti obtine pentru a le oferi. Aveti nevoie sa decideti asupra materialelor ce trebuiesc folosite, asupra resurselor umane si a altor resurse necesare pentru obtinerea produselor sau serviciilor dorite.


Evaluarea rezultatelor presupune evaluarea profitabilitatii rezultatelro obtinute determinand contributia relative a managerilor organizatiei dumneavoastra.
Controlul operational va poate ajuta prin evaluarea fazei de lucru a lucrarii si determinand nivelul prductiei asistand managerii la identificarea blogajelor si a mentinerii capacitatii de productie usurand procesul acesteia.

Cum va putem ajuta

Va putem ajuta sa implementati sis a mentineti politici de contabilitate si de management. Va putem oferi support tehnic si de calitate tinand mereu legatura cu managementul dumneavoastra inforandu-l asupra tuturor aspectelor financiare ale firmei dumneavoastra. Echipa noastra este capabila sa combine in mod efficient experienta din domeniul contabilitatii cu abilitatile de management si business.


Va oferim:
• Raportari financiare periodice, inclusiv contul de profit si pierdere, bugete, Cash Flow, analiza variatiilor si comentariile aferente
• Consultanta cu privire la implicarile financiare si consecintele deciziilor manageriale
• Analiza rezulatului financiar si a preformantei activitatii contribuind astfel la planificarea afacerii pe terman mediu si lung
• Oferim consultanta pentru a gasi metode de imbunatatire a perfomrantei activitatii
• Monitorizam si evaluam informatia financiara offering sugestii pentru imbunatatirea sistemului informational sugerand solutii acolo unde este necesar