Oferim servicii de consultanta care va ajuta sa va sustineti ideile de afaeri. Echipa noastra formata din consultanti experimentati va poate ajuta pentru primii pasi in lumea afacerilor

OPREA ANA ANDREEA BIROU CONSULTANT FISCAL este înfiintata in 2007, oferind servicii financiare de contabilitate, audit si consultanta fiscala Fondatorul organizatiei are o experienta in domeniul contabil si financiar de peste 12 ani deservind clienti companii multinationale in calitate de expert contabil cat si contabil sef, având rolul de a organiza activitatea departamentului financiar-contabil al acestora

Organizatia este orientata spre rezolvarea problemelor creand modelele de lucru necesare dumneavoastra in functie de domeniul de activitate si urmarind asigurarea controlului intern la un nivel performant. In urma apelarii la serviciile oferite de OPREA ANA ANDREEA BIROU CONSULTANT FISCAL, clientii sai au remarcat beneficii considerabile, cum ar fi reducerea costurilor operationale, servicii de consultanta la costuri reduse urmare a implementarii modului de lucru care sa asigure conformitatea cu reglementarile in vigoare locale si internationale. OPREA ANA ANDREEA BIROU CONSULTANT FISCAL este membru CECCAR, CAFR, CCFISCALI, UNEVAR.

OPREA ANA ANDREEA BIROU CONSULTANT FISCAL a construit o echipa de profesionisti ce au cunostinte solide si experienta in contabilitate, fiscalitate, audit, evaluare, personal si drept comercial si administrativ ce sunt membri ai organizatiilor profesionale nationale si internationale, asigurand clientilor sai o buna intelegere a mediului de afacere si venind in intampinarea nevoilor acestora cu profesionalism si eficienta.

Echipa noastra va poate ajuta sa stabiliti o strategie de succes oferindu-va servicii profesionale de contabiliate, resurse umane, raportari contabule, contabilitate manageriala, evaluare a intreprinderi, audit financiar.