Planifica afacerea ta. Traseaza-ti drumul spre success. Echipa noastra te va ajuta la implementarea unui plan stategic pentru afacerea ta in orce moment din viata acesteia

Multe din companiile existetne pe piata au inceput sa arate din ce in ce mai mult interes valorii activelor sale si a cheltuielilor efectuate incercand sa obtina cat mai mult profit de pe urma investitiilor facute. In plus exista tot mai multe cerinte legale in cee ace priveste transparenta cu privire la raportare si a valorii juste raportate dand astfel mai multa importanta si forta evaluarii.

Planifica afacerea ta. Traseaza-ti drumul spre success. Echipa noastra te va ajuta la implementarea unui plan stategic pentru afacerea ta in orce moment din viata acesteia
Beneficiind de experienta nastra puteti lua in considerare atat evaluarea afacerii dumneavoastra cat si evaluarea in avans a investitiilor dorite de dumneavoastra, a proiectelor a indicatorilor economici precum si a costurilor de capital.

Evaluarea costurilor taxelor


Evaluarea costurilor taxelor aferente afacerii dumneavoastra reprezinta un element important in faza de planificare a afacerii si a alegerii strategiei de business. In timp ce autoritatile dau din ce in ce mai multa importanta cresterii taxelor, scopul dumneavoastra este sa valorificati orice impact asupra lichiditatilor si fluxului de numerar cat si asupra valorii veniturilor in faza de planificare a activitatii.


Evolutia activitatii dumneavoastra depinde de acuratetea cu care luati in considerare costurile cu taxele. Evaluarea taxelor va poate ajuta sa intelegeti ce impact au acestea asupra planurilor dumneavoastra.

Cum va putem ajuta


Experienta echipei noatre va poate fi de ajutor oferindu-va o evaluare, bazata pe cunostintele din domeniul fiscal, asupra taxelor ce pot influenta planurle dumneavoastra de afaceri.