Daca vrei sa functionezi ca persoana fizica autorizata este necesar sa te inregistrezi mai intai la autoritatile locale, fie la Registrul Comertului fie la ANAF, in functie de activitatea pe care doresti sa o desfasori si apoi va fi necesar sa urmaresti cateva cerinte legislative pentru a desfasura activitatea dorita.


In calitate de persoana fizica autorizata iti desfasori activitatea in mod individual. Poti beneficia de profitul total dup ace ai platit taxele si contributiile obligatorii ara a mai raporta asupra acestora dupa impozitare.


Noi te putem ajuta sa te inregistrezi si sa indeplinesti obligatiile legale pentru aferente activitatii alese pentru:

- Datoriille aferete activitati
- Facturile platite pentru activitatea ta, inclusiv cele pentru stocuri si echipamente de lucru
- Evidenta contabila a veniturilor si cheltuielilor aferente afacerii tale
- Plata impozitului pe venit si a taxelor aferente
- Inregistrarea ca platitor de TVA la atingerea cifrei de afaceri

Va oferim servicii de contabilitate si fiscalitate la un pret redus, fix pentru activitati desfasurate in calitate de persoana fizica autorizata. Nu conteaza daca ai nevoie de asistenta pentru intocmirea obligatiilor anuale sau doresti sa iti tinem evidenta contabila lunara, cu siguranta vei gasi sprijinul nostru la un pret competitiv. Oferim pachete de servicii care se potrivesc nevoilor dumneavoastra in functie de activitatea desfasurata. Alegand serviciile noastre vei beneficia de consultant pentru reducerea taxelor. Noi vom revizui contabilitatea trimestrial pentru a va asigura ca nu veti plati impozite sit axe suplimentare. Uneori acestea pot fi reduse, daca evidenta contabila este conforma cu activitatea desfasurata.