Va oferim servicii profesionale de contabilitate potrivite pentru nevoile dumneavoastra.


Uitati de grijile zilnice pentru contabilitate, lasandu-ne pe noi sa ne ocupam in mod profesional si eficient de obligatiile contabile. Lasandu-ne pe noi sa avem grija de contabilitate veti castiga timp pretios pentru a va putea concentra pe activitatile principale ale activitatii economice.


Cu noi aveti consultanta initiala fara costuri


Fie ca esti interesat sa afli mai multe despre compania ta in faza de incepere a activitatii, fie ca iti faci plauri pentru extindere si esti interest sa afli mai multe despre modul de finantare si modul de pregatire a raportarilor anuale sau, poate, iti dorest sa schimbi domeniul de activitate, noi oferim consultana in mod gratuit.


Serviciile noastre includ:


- Evidenta contabila
- Consultanta pentru implementare politici contabile
- Intocmirea rapoartelor financiare interimare
- Intocmirea situatiilor financiare anuale conform reglementarilor locale in vigoare si IFRS
- Informarea cu privire la taxele specifice activitatii desfasurate
- Consultanta cu privire la structura societatii dumneavoastra.

VA AJUTAM SA VA INSTRUITI PERSONALUL

Uneori, atunci cand evidenta contabila este tinuta de catre angajatii dumneavoastra, puteti apela la serviciile noastre pentru raportarile financiare sau fiscale. Corectituninea acestor raportari depinde foarte mult de metoda contabilitatii primare folsita de dumneavoastra. Noi va putem ajuta sa implementati sisteme de contabilitate primara sau putem imbunatati sistemele folosite deja de dumneavoastra. In aceste cazuri contributia adusa de angajatii dumneavoastra lucrarilor contabile este de maxima importanta si impreuna trebuie sa ne asiguram ca atributiile acestora sunt indeplinite cu succes.
Un angajat care este instruit in mod profesional devine un angajat eficient si numai acel angajat poate ajuta la cresterea companiei. Este foarte important ca managerii sa site exact ce tip de instruire profesionala este necesara angajatilor sai. Noi va putem ajuta venind in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu instruirea potrivita care asigura calitatea muncii acestora