Atunci cnad scopul tau este ca afacerea ta sa prospere ai nevoie de consultant noastra pe care te poti baza pentru a atinge succesul. Atunci cnad incepi o activitate economica pe piata romaneasca, fie prin intermedul unui punct de lucru sau a unei sucrusale ale unei societati straine ai obligatia sa respecti cerintele legale referitoare la taxele si impozitele applicate acestora.

Telul nostru este sa iti oferim un support rentabil si efficient din momentul constituirii cat si pe durata activitatii economice. Oferim suport pentru a alege varianta optima in ceea ce priveste costurile cu taxele de la inceputul firmei dumneavoastra si pe durata vietii economice ale acesteia. Va sprijinim pentru a comunica cat mai usor cu autoritatile. Cu noi poti evita pierderile neasteptate in legatura cu taxele ajutandu-te sa gasesti solutiile potrivite pentru afacerea ta inainte de a incepe activitatea economica. Bugetarea si planificare costurilor cu taxele poate fi de ajutor atunci cnad este facuta inainte de inceprerea activitatii. Uneori, se poate intampla ca, pentru anumite tranzactii, sa fi omis planificarea. In orice situatie te-ai afla fie ca esti in stadiul de planificare, fie ca ai nevoie de identificarea unori riscuri cu privire la taxe noi te vom ajuta sa identifici aceste riscuri sis a le corectezi.

Obligatiile fiscale

Cerintele de raportare fiscala sunt diverse si trebuiesc indeplinite fie lunar, fie trimestrial, fie semestrial sau anual. Cu noi uiti de grija declaratiilor pentru impozite, taxe si contributii. Va ajutam sa raportati catre autoritati pentru impozitul pe venit, impozitul pe profit, TVA, contributii sociale si alte taxe specifice activitatii firmei dumneavoastra