O societate cu raspundere lumutata poate fi constituita de una sau mai multe entitati, fie persoane fizice fie societati. Exista cateva restrictii referitoare la numarul actionarilor pentru societatile cu raspundere limitata – nu mai mult de cincizeci si, deasemenea, exista restrictii cu privire la numarul de societati cu raspundere limitata penru societatile care au un singur actionar – o entitate poate avea un singur actionar numai pentru o singura societate, acelasi actionar nu poate costitui mai multe societati cu raspundere limitata cu un singur actionar sau o entitate care are actionar unic nu poate detine, la randul ei o alta entitate cu actionar unic.

Aproximativ 98% din afacerile desfasurate in romania sunt organizate in cadrul scietatilor cu raspundere limitata sau pe actiuni. Investitorii, fie ca sunt romani, fie ca sunt straini, de obicei prefera organizarea activitatilor in societati cu raspundere limitata atunci cand doresc sa ifiinteze o activitate de marime mica sau medie in Romania. Ei prefera aceasta forma de organizare in mod deosebit atunci cand companiile sunt conduse de actionarii acestora. Societatile pe actiuni sunt preferate de companiile cu nivel de activitate mare.

Indiferent de forma de organizare pentru care optiati, echipa noastra va poate ajuta sa stabiliti o strategie de succes oferindu-va servicii profesionale de contabiliate, resurse umane, raportari contabule, contabilitate manageriala, evaluare a intreprinderi, audit financiar.